Wednesday, October 6, 2010

Contest Bersama si Kecil

  join contest lg. nampak sgt xde keje hohohoi. kali ni dr gayahspears . tarikh tutup 10 oct.
 
Syarat-syarat penyertaan :-
* Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’
* Wajib jadi follower gayahspears.com
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini
* Sertakan link entry korang pada entry ini.
* Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@ anak sedara@ adik
* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu)



tak pasti zara tu ketawa ke nk nanges 
HEHE

3 ppl to tag:
1. anna

ok done! =)

 

6 comments:

Fadeadsy said...

kenape i ada a.k.a plak org lain tade. all the best utk awak. i nak tepek gamba sendiri ni malu ah. gamba baby je tape. almaklumlah pemalu. hakhak.

Wizza said...

eh kena ade gk gmba kita...tgk syarat tu. hehe.letak aka takut nnt fad ingt org lain..kuikui

ezzati said...

alalalala...zara cumel..

mummy pn cumel jgk (saje nk amik ati)

zara nk nangis tp bila ada camera terus kena maintain nak senyum lak tp belum siap senyum full mummy dia dh snap..kikikik..pandai x aku...

Wizza said...

hehee cam logik gak tu hehe pndaiii

Nadya said...

comelnyeeee..pandai posing. oh ye video dah ley tgk kot..try la.

Gayahspears said...

done~