Monday, October 4, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya contest

Sticky n3 until 4th October 2010

haha last minute betul join kontes ni. apakan daya. dlm byk2 masa sebelum ni, ni je masa yg smpat nk buat kontes ni..maklumla ada ank kecil (lame excuses) ;p ok contest ni dr blog PnStoberi . Senang je. just kena upload gmba kita yg sedondon x kira la ngn family ke..ngn kwn2 ke.. simple kan? so pic yg saya pilih ialah pic ini..



ok sedia maklum. bju raya tu thn lepas punya. hehe
tp pic raya ni thn ni punya ok. ye la..kan da ade si kenit tu.. thn lepas berdua saje :D
pic ni mase raya ke7 mase balik jerantut aritu. zara xde bju kurung so mama blikan dia dress kuning. 

ceria kan kaler ni? hehe

ok siap!


p/s: tarikh tutup esok, 4 oct 2010.

4 comments:

PUANSTOBERI said...

Tenkiu sudi join contest kak Reen. Jgn lupa tggu resultnya nati yer. Huhu :))

cik selamah kundang said...

as usual.zara xtgk lens

Umiey said...

alahai cutenya sikecik tu, dh brape bln ni?

salam kenal

Wizza said...

3 bln lebih..thnx.. =)