Thursday, September 20, 2012

20 hari berpantang

Kjb je da 20hari umur zhareef. 20hari gk la aku berpantang. Hmm berpntang kali ni mcm aku x brapa strict sgt.

Byk benda yg aku tingin n ade gk aku curik2 mkn.tp ckit je la.just nk ilangkn tingin je. Tp kali ni aku dpt rasakn aku mkn ns kurg dr sblm ni. Tp still mkn ns lunch n dinner. So hrp2 berat aku turun bykla nnt hehe prasann!!

Utk bpntg kali ni..aku amik set leesa formula.sama mcm last time. Nk try brand lain tp x tau yg mne coz bykkkk sgt set bpntg yg ade skg ni.tumbuhh mcm cendawan. Sbb aku rs leesa formula ni seswai ngn bdn aku,so aku mls nk pk brand lain.takut x seswai ngn bby.

Dah la aritu zhareef kena jaundice. 5x kena ulang alik g amek drh.kesian!tp apa ble buat.tp nk ikutkn zhareef nye jaundice truk ckit dr zara sblum ni. Zara sblum ni 2x je amik drh tp adik smpai 5x.tp syukurlah skg dia da okey.

So far xde mslh sgt mse pntg ni.cuma mslh bjga mlm jer hewhew.tu biasalah. Zhareef klo tido siang tdo x hengat tp mlm kjb2 bgn nyusu..now x sbr nk tgu sebulan.coz nk g tmbg brt.hehe..

Oklah smpai sini dulu,nnt aku cite pngalamn bersalin plak k.. bye..

Here are some pics of zhareef.





1 comment:

annapeje said...

allo zhareef tiutt muahhh2