Monday, November 21, 2016

Riadah malam di rabigh

Nk buh picture jek..  tu masa bw diorg main2 playground. Time tu dah kul 10pm lebih..ramai lg org lepak. Tu baru suku side je.. side lain pun penuh ngn org lepak. Yg bujang..yg gossip2 mom..yg bapak2.. mmg riuh.
Kt rabigh ni ade a few jgk taman2 yang mcm ni..tp I rasa ni plg besar n best kot..

Sebelum g playground singgah mcd dulu. Actually nk g mcd je sebenarnya haha sbb kt ctu pun ade tmpt main. Tup2 diorg tak puas main kt mcd so tersinggah kt taman.

Blk umah almost 11pm..suh diorg mandi sbb kotor men pasir.. pstu suh tido.. wiken sekali sekala kasi diorg tido  lmbt.

Ok..tgh fikir nk buat apa utk minum ptg..bye for now..

6 comments:

Adam said...

On the right top of of this page is a photo written 7 years and counting. Lovely.

Husna Rahman said...

seronoknya dpt kuar malam.. sejukje..kalau saya pun prefer kuar malam tapi sorang2 bahaya jgk kan?? lastly abiskan masa depan lappy je..

Adam said...

Balasan comment from my entry.

Blog you ok.

Adam said...

Mna entry baru u. I tunggu ni. Saya banyak dah.

Adam said...

Kenapa simpan blok tak aktif.

Wizza said...

bkn nk simpan blog tak aktif. tp tak sempat nk update blog.. hehe

hai husna,, thnks melawat blog ni